MASSAGES

MASSAGES

Massage stimuleert het vrijkomen van oxytocine in het lichaam en massage behandelingen kunnen langdurige fysiologische en psychologische positieve effecten hebben, dat dagen tot zelfs weken kan aanhouden.

Massage brengt het lichaam en de geest in balans. Regelmatig masseren verhoogt je weerstand, geeft je meer energie en soepele spieren. Het stimuleert je bloedsomloop, lymfestroom, afweer en organen. Massage is geschikt voor harde werkers, kantoormedewerkers, senioren en in principe voor iedereen

Ayurvedische Balance Massage Abhyanga

Ayurvedische Balance Massage helpt om stresspatronen te verminderen die beweging, emotie en levenskrachtenergie beperken. En helpen om uw lichaam in rust en natuurlijke balans te brengen. Deze krachtige vorm van lichaamswerk kan ook worden gebruikt voor meer specifieke problemen zoals chronische pijn en bewegingsbeperking.

Ontspanningsmassage met aromatherapie
Onstspanningsmassage met aromatherapie geeft u diepe ontspanning, stressvermindering en kalmeert uw zenuwen. Het helpt u ook om los te komen van de drukte van het dagelijkse leven.

Tijdens de massage wordt gebruikt gemaakt van 100% natuurlijke plantaardige oliën met compositie van essentiële oliën zoals lavendal, sandalhout, roses en patchulie. Deze oliën hebben niet alleen een heerlijke geur, maar ook fysieke en mentale eigenschappen.

Massage bij overgangsklachten

Massage bij overgangsklachten werkt ontspannend, zorgt voor stressvermindering en elimineert spierspanningen tijdens de menopauze welke een natuurlijk stadium in het leven van elke vrouw is. Geselecteerde ehterische oliën reguleren ook de hormonale balans en revitaliseren de huid.

Anti-cellulite manuele massage
Anti-cellulite manuele massage is gericht op cellulite klachten, vooral op het verbeteren van de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen via het lymfesysteem. De diepte en de duur van de massagebehandelingen zijn bepalend voor het resultaat.

Kruidenstempelmassage
Kruidenstempelmassage helpt u met reumatologische problemen zoals artritis, rugpijn, stijve schouders en ischias. Deze therapie vermindert pijn en het mogelijk stijve gevoel in uw spieren. Bovendien zijn de kruidenstempels behulpzaam in het ondersteunen van het revitalisatie proces van het lichaam.

Geen erotiek